Adanex este o companie poloneză cu peste douăzeci de ani de experiență în producția și livrarea de încălțăminte de casăacesta și recreativ. Ideea companiei este de a fabrica un produs de cea mai înaltă calitate, cu parametri funcționali înalți, aspect interesant și confort incontestabil.


S-ar putea părea că un produs atât de simplu precum papucii populari și papuci flip-flop nu putea fi mai bun, pur și simplu. Si totusi. Produsele Adanex sunt o contradicție clară cu astfel de afirmații. Mai mult, au avantaje care pot atrage chiar și cei mai pretențioși consumatori.


În lupta împotriva vibrațiilor


Ceea ce distinge încălțămintea Adanex de modelele altor producători este utilizarea unui material care absoarbe vibrațiile și încărcăturile în talpă. Poliuretanul utilizat în acest scop este un material excelent care elimină efectele nedorite ale mersului pe jos. Totul datorită structurii microcelulare ascunse în interiorul său. Absoarbe micro-șocurile și vibrațiile apar la contactul tălpii cu solul în momentul luării pașilor.


Puțini oameni își dau seama că lipsa unei astfel de amortizări are un efect foarte negativ asupra articulațiilor, în special asupra gleznei și genunchiului. Adanex o știe, prin urmare, atunci când și-a proiectat pantofii, a ținut cont de utilizarea unei soluții care elimină orice efecte dăunătoare. Și acesta este doar începutul avantajelor.


Varietate și alegerea designului


Printre modelele disponibile în magazinul nostru domină papucii destinați pentru uz interior de casăl. Ceea ce le caracterizează în mod deosebit este o gamă extrem de largă de culori și modele, în practică cea mai largă de pe piață.


Merită subliniat faptul că modelele nu se limitează la amestecarea culorilor într-un singur model sau la crearea încălțămintei cu o singură culoare. Vom găsi, de asemenea, un număr mare de modele „îmbrăcate” în, de exemplu, flori, piele de panteră, modele highlander sau reliefare simetrică a materialului. Mai ales cei care au făcut recent o impresie interesantă, care poate fi chiar o surpriză pentru persoanele care le folosesc.


Materiale distractive


Materialele utilizate în producția de Adanex necesită o descriere. Beneficiile pentru sănătate ale tălpii au fost descrise mai devreme. Trebuie adăugat că este foarte flexibil, durabil și, în același timp, durabil. Acest fapt va fi apreciat în principal de persoanele care au trebuit să-și înlocuiască papucii din cauza „ruptului” călcâiului. În plus, au o structură antiderapantă, eliminând riscul de alunecare și cădere.


La rândul său, partea superioară a papucilor este realizată dintr-o țesătură plăcută la atingere, durabilă, rezistentă la pufuri și frecare, inclusiv pierderea rapidă a culorii.


Avantajul incontestabil al utilizării unor astfel de materiale este forma lor flexibilă, datorită căreia nu există nicio problemă cu depozitarea lor, iar atunci când sunt scoase din garderobă după o lungă perioadă de timp, încă se potrivesc bine la picior. Aceasta este o soluție bună în cazurile în care dorim o pereche de urgență pentru oaspeți.


Câteva cuvinte despre tipurile de papuci


Conceptul de papuci, deși aparent evident de înțeles, nu înseamnă că sub acest nume există una și aceeași încălțăminte. O puteți vedea bine pe exemplul acestui producător.


Printre modelele oferite, le putem găsi atât pe cele care acoperă întregul picior, cât și pe cele care au o crestătură pe degetele de la picioare. Primele oferă o senzație de căldură și confort în orice situație, ceea ce le face perfecte pentru relaxare acasă. La rândul lor, acestea din urmă, pe lângă confort, oferă și o anumită cantitate de aerisire, făcându-le ideale atât pentru mutarea în apartamente, cât și pentru ieșirea la un balcon sau terasă. Important, ambele tipuri au un aspect îngrijit și plăcut.


Un tip separat sunt papucii fabricați în stilul de papuci, adică construiți până la gleznă. Acest tip oferă cea mai mare cantitate de căldură, permițându-vă să mențineți în permanență o temperatură constantă a piciorului. Au fost create pentru persoanele termofile, dar și pentru interioare unde există curenți și temperaturi mai reci.


Oferta este completată de un model de papuci din piele naturală. Partea frontală complet închisă, datorită perforației, asigură circulația aerului și facilitează îndepărtarea umezelii.


Vă invităm să vă familiarizați cu oferta de încălțăminte Adanex.