Adanex este o companie poloneză cu o experiență de peste douăzeci de ani în producția și livrarea de încălțăminte gospodărieacesta și recreativ. Ideea companiei este de a fabrica un produs de cea mai înaltă calitate, cu parametri funcționali ridicați, aspect interesant și confort incontestabil.


S-ar putea părea că un produs atât de simplu precum papucii populari și papuci de casă nu putea fi mai bine, pur și simplu. Si totusi. Produsele Adanex sunt o contradicție clară cu astfel de afirmații. Mai mult, au avantaje care pot atrage chiar și cei mai pretențioși consumatori.


În lupta împotriva vibrațiilor


Ceea ce distinge pantofii Adanex de modele de la alți producători este utilizarea materialului de absorbție a vibrațiilor și a încărcăturilor în talpă. Poliuretanul, utilizat în acest scop, este un material excelent pentru a elimina efectele nedorite ale mersului pe jos. Toate datorită structurii microcelulare care se află în interiorul acesteia. Acesta absoarbe micro-șocuri și vibrații apar la interfața dintre talpă și sol când se iau pași.


Aproape nimeni nu realizează că lipsa unei astfel de deprecieri are un efect foarte negativ asupra articulațiilor, în special asupra gleznei și genunchiului. Adanex știe, de aceea, atunci când își proiecta încălțămintea, el a luat în considerare utilizarea unei soluții care elimină efectele dăunătoare. Și acesta este doar începutul avantajelor.


Diversitate și alegerea designului


Printre modelele disponibile în magazinul nostru, domină papucii destinați utilizării în interior gospodăriel. Ceea ce le caracterizează în mod deosebit este o gamă extrem de largă de culori și modele, în practică cea mai largă de pe piață.


Merită subliniat faptul că desenele nu se limitează doar la amestecarea culorilor în cadrul unui model sau la crearea încălțămintei mono-colorate. De asemenea, vom găsi un număr mare de modele "îmbrăcate", de exemplu în flori, în piele pantera, în linii de munte sau în reliefuri simetrice ale materialului. Mai ales acestea fac recent o impresie interesanta, care poate fi o surpriza pentru oamenii care le folosesc.


Materiale care dau plăcere


Pentru materialele utilizate pentru producția de către Adanex este necesară o descriere redusă. Beneficiile pentru sănătate ale tălpilor au fost deja descrise. Trebuie adăugat faptul că este foarte flexibil, durabil și durabil. Oamenii care au trebuit să-și schimbe papucii datorită "călcâiului" tocului lor vor aprecia acest fapt. În plus, ele au o structură antiderapantă, eliminând riscul de alunecare și cădere.


La rândul său, partea superioară a papuciilor este făcută dintr-o țesătură plăcută la atingere, durabilă, rezistentă la umflături și ștergere, inclusiv pierderi rapide de culoare.


Avantajul incontestabil al utilizării unor astfel de materiale este forma lor flexibilă, datorită cărora nu există nici o problemă în ceea ce privește depozitarea acestora și scoase din gard după multă vreme, încă se potrivesc bine piciorului. Aceasta este o soluție bună în cazurile în care dorim să avem o pereche de urgență pentru oaspeți.


Câteva cuvinte despre tipurile de papuci


Conceptul de papuci, deși aparent evident de înțeles, nu înseamnă că sub acest nume există una și aceeași încălțăminte. Puteți vedea bine exemplul acestui producător.


Printre modelele pe care le oferim, găsim atât cele care acoperă întregul picior bine și au o crestătură pe degete. Primul oferă un sentiment de căldură și confort în fiecare situație, ceea ce le face perfecte pentru relaxarea în condiții de casă. La rândul lor, al doilea, în plus față de confort, oferă, de asemenea, un anumit grad de aerisire, făcându-le ideale pentru a se deplasa în interiorul apartamentelor, precum și pentru a merge pe balcon sau terasă. Ce este important, ambele tipuri au un aspect elegant și plăcut.


Un tip separat sunt papucii făcuți în stilul bambusului, care este construit până la gleznă. Acest tip oferă cea mai mare cantitate de încălzire, permițându-vă să mențineți constant o temperatură constantă a piciorului. Acestea au fost create cu gândul oamenilor termofili, dar și pentru interioarele unde se produc curenți și există o temperatură mai scăzută.


Oferta este completată de un model de clapete din piele naturală. Partea frontală complet integrată datorită perforării asigură circulația aerului și facilitează gestionarea umidității.


Vă invităm să vă familiarizați cu oferta de încălțăminte Adanex.