Tip de călcâi
Producători
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Anesia Paris Angello Anis Antylopa Aqua-Speed Arka Arrigo Bello Asics Atletico Ax Boxing B.one Badura Balada Bartek Bartuś Befado Bella Paris Bello Star Best Shoes Bestelle Big Star Bona ButyModne CABIN COLORFUL Caprice Caterpillar Ch. Creation Chc Shoes Christine Cink Me Clowse Cm Paris Comer Converse Corina DK Daniel Daszyński Demar Diamantique EXQUILY Edeo Eksbut Emaks Encor Erino Erynn Escott Espinto Evento Fila Filippo Flyfor Forever Folie GUAPISSIMA Gamis Gianmarko Givova Gogo Goodin Gregors Grisport Groto Gogo Haner Helly Hansen Hengst Hugotti Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J. Star JESSY ROSS Janessa Joma Jumex Kaniowski Kappa Kayla Kayla Shoes Kazkobut Korda Kotyl Kylie Lacoste Laura Mode Lee Cooper Lily Shoes Lovery Lucky Shoes Mannika Marco Marquiiz Marquiz Mazaro Mazurek McArthur McKey Mckeylor Mido Miko Miss Laura Mizuno Mojo Moskała Mttrek Mulanka Muto N/M Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nike Jordan Nikopol Nio Nio Original Walkman Shoes Outhorn Pees Pilpol Primavera Puma Queen Vivi Queentina RTX WALK Rapter Reebok Ren But Renda Rider Riko Rucanor S. BARSKI SDS SHELOVET Sabatina Sagan Sala Seastar Sergio Leone Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Sweet Shoes Szydłowski Timberland Tina&Co Top Shoes Tullo Tur Under Armour Vans Vgy Max Via-Nova Vices Vices New Collection Vinceza W. Potocki Weide Wilady Yes Mile Zarro foreverfolie

Pantofi Adanex

49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
69,00 zł
59,00 zł
36 37 38 39 40
69,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
69,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
36 37 38 39 40
59,00 zł
49,00 zł
36 37 38 41
69,00 zł
49,00 zł
36 37 38 41
59,00 zł
49,00 zł
37 38 39 40
59,00 zł
49,00 zł
36 37 39 40 41
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
41 42 43
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
37 41
59,00 zł
49,00 zł
37 38
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
79,00 zł
69,00 zł
36 37 38 39 40

Adanex este o companie poloneză cu o experiență de peste douăzeci de ani în producția și furnizarea de încălțăminte de uz casnic și de agrement. Ideea companiei este de a produce un produs de cea mai înaltă calitate, cu parametri funcționali înalți, design interesant și confort incontestabil.


S-ar putea părea că un astfel de produs simplu, care sunt papuci populare și flip-flops, nu poate fi mai bun, dar pur și simplu. Și totuși. Produsele Adanex reprezintă o negare clară a unor asemenea afirmații. În plus, au avantajele care pot atrage chiar și cei mai exigenți consumatori.


În lupta împotriva vibrațiilor


Ceea ce distinge pantofii Adanex de modele de la alți producători este utilizarea materialului de absorbție a vibrațiilor și a încărcăturilor în talpă. Poliuretanul, utilizat în acest scop, este un material excelent pentru a elimina efectele nedorite ale mersului pe jos. Toate datorită structurii microcelulare care se află în interiorul acesteia. Acesta absoarbe micro-șocuri și vibrații apar la interfața dintre talpă și sol când se iau pași.


Aproape nimeni nu realizează că lipsa unei astfel de deprecieri are un efect foarte negativ asupra articulațiilor, în special asupra gleznei și genunchiului. Adanex știe, de aceea, atunci când își proiecta încălțămintea, el a luat în considerare utilizarea unei soluții care elimină efectele dăunătoare. Și acesta este doar începutul avantajelor.


Diversitate și alegerea designului


Modelele disponibile în magazinul nostru sunt dominate de papuci concepuți pentru uz interior. Ceea ce este deosebit de caracteristic pentru acestea este gama extrem de largă de culori și design, în practică cea mai largă de pe piață.


Merită subliniat faptul că desenele nu se limitează doar la amestecarea culorilor în cadrul unui model sau la crearea încălțămintei mono-colorate. De asemenea, vom găsi un număr mare de modele "îmbrăcate", de exemplu în flori, în piele pantera, în linii de munte sau în reliefuri simetrice ale materialului. Mai ales acestea fac recent o impresie interesanta, care poate fi o surpriza pentru oamenii care le folosesc.


Materiale care dau plăcere


Pentru materialele utilizate pentru producția de către Adanex este necesară o descriere redusă. Beneficiile pentru sănătate ale tălpilor au fost deja descrise. Trebuie adăugat faptul că este foarte flexibil, durabil și durabil. Oamenii care au trebuit să-și schimbe papucii datorită "călcâiului" tocului lor vor aprecia acest fapt. În plus, ele au o structură antiderapantă, eliminând riscul de alunecare și cădere.


La rândul său, partea superioară a papuciilor este făcută dintr-o țesătură plăcută la atingere, durabilă, rezistentă la umflături și ștergere, inclusiv pierderi rapide de culoare.


Avantajul incontestabil al utilizării unor astfel de materiale este forma lor flexibilă, datorită cărora nu există nici o problemă în ceea ce privește depozitarea acestora și scoase din gard după multă vreme, încă se potrivesc bine piciorului. Aceasta este o soluție bună în cazurile în care dorim să avem o pereche de urgență pentru oaspeți.


Câteva cuvinte despre tipurile de papuci


Conceptul de papuci, deși aparent evident de înțeles, nu înseamnă că sub acest nume există una și aceeași încălțăminte. Puteți vedea bine exemplul acestui producător.


Printre modelele pe care le oferim, găsim atât cele care acoperă întregul picior bine și au o crestătură pe degete. Primul oferă un sentiment de căldură și confort în fiecare situație, ceea ce le face perfecte pentru relaxarea în condiții de casă. La rândul lor, al doilea, în plus față de confort, oferă, de asemenea, un anumit grad de aerisire, făcându-le ideale pentru a se deplasa în interiorul apartamentelor, precum și pentru a merge pe balcon sau terasă. Ce este important, ambele tipuri au un aspect elegant și plăcut.


Un tip separat sunt papucii făcuți în stilul bambusului, care este construit până la gleznă. Acest tip oferă cea mai mare cantitate de încălzire, permițându-vă să mențineți constant o temperatură constantă a piciorului. Acestea au fost create cu gândul oamenilor termofili, dar și pentru interioarele unde se produc curenți și există o temperatură mai scăzută.


Oferta este completată de un model de clapete din piele naturală. Partea frontală complet integrată datorită perforării asigură circulația aerului și facilitează gestionarea umidității.


Vă invităm să vă familiarizați cu oferta de încălțăminte Adanex.