Tip de călcâi
Producători
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Anesia Paris Angello Anis Antylopa Aqua-Speed Arka Arrigo Bello Asics Atletico Ax Boxing B.one Badura Balada Bartek Bartuś Befado Bella Paris Bello Star Best Shoes Bestelle Big Star Bona ButyModne CABIN COLORFUL Caprice Caterpillar Ch. Creation Chc Shoes Christine Cink Me Clowse Cm Paris Comer Converse Corina DK Daniel Daszyński Demar Diamantique EXQUILY Edeo Eksbut Emaks Encor Erino Erynn Escott Espinto Evento Fila Filippo Flyfor Forever Folie GUAPISSIMA Gamis Gianmarko Givova Gogo Goodin Gregors Grisport Groto Gogo Haner Helly Hansen Hengst Hugotti Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J. Star JESSY ROSS Janessa Joma Jumex Kaniowski Kappa Kayla Kayla Shoes Kazkobut Korda Kotyl Kylie Lacoste Laura Mode Lee Cooper Lily Shoes Lovery Lucky Shoes Mannika Marco Marquiiz Marquiz Mazaro Mazurek McArthur McKey Mckeylor Mido Miko Miss Laura Mizuno Mojo Moskała Mttrek Mulanka Muto N/M Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nike Jordan Nikopol Nio Nio Original Walkman Shoes Outhorn Pees Pilpol Primavera Puma Queen Vivi Queentina RTX WALK Rapter Reebok Ren But Renda Rider Riko Rucanor S. BARSKI SDS SHELOVET Sabatina Sagan Sala Seastar Sergio Leone Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Sweet Shoes Szydłowski Timberland Tina&Co Top Shoes Tullo Tur Under Armour Vans Vgy Max Via-Nova Vices Vices New Collection Vinceza W. Potocki Weide Wilady Yes Mile Zarro foreverfolie

Pantofi Adidas

369,00 zł
279,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
869,00 zł
579,00 zł
42 42 2/3 44 2/3 45 1/3 46
1 169,00 zł
779,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
429,00 zł
309,00 zł
42 44 44 2/3 45 1/3 46
429,00 zł
309,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
739,00 zł
529,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
1 059,00 zł
709,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
479,00 zł
339,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
629,00 zł
449,00 zł
44 44 2/3 45 1/3 46
539,00 zł
389,00 zł
40 2/3 46 2/3
339,00 zł
259,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
359,00 zł
279,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
549,00 zł
389,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
1 059,00 zł
709,00 zł
42 42 2/3 44 44 2/3 46
409,00 zł
289,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
669,00 zł
479,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach

Pantofi Adidas

Adidas este un brand de pantofi de sport cunoscuți în întreaga lume. Încălțămintea care iese sub aripile mărcii este întotdeauna caracterizată de cea mai înaltă calitate de manoperă și de un design extrem de atractiv, distingându-i de produsele concurenței.

Pantofi de sport de cea mai bună calitate

Fiecare sportiv sau persoană activă care a pus o dată încălțămintea Adidas pe picioare trebuie să admită că este un produs demn de distincție. La prima vedere, puteți vedea un design interesant și original, care corespunde celor mai recente tendințe în mode. Alte avantaje ale pantofilor Adidas pot fi cunoscute prin purtarea lor pe picior. Este zadarnic să căutați alte pantofi care sunt construiți la fel de bine și asigură piciorul o calitate și un confort asemănător.

Calitatea executării la cel mai înalt nivel

Pantofii Adidas sunt încălțăminte, a căror rafinare funcționează încă de o echipă de specialiști. Ele creează pantofi pe baza celor mai recente materiale, oferind picior perfect chiar și în timpul antrenamentelor grele.

Toate aceste caracteristici au făcut din ce în ce mai mulți oameni să ajungă în fiecare zi pentru pantofii Adidas, apreciind confortul excelent și aspectul original.

 

Căutați pantofi de înaltă calitate pentru sport, care vă vor face să vă simțiți minunați și să vă simțiți ca să alergați și să vă exersați? Îți pasă de o marcă cunoscută care este dovedită și oferă întotdeauna pantofii de cea mai bună calitate? adidas este o marcă de pantofi de sport cunoscută peste tot în lume. Încălțămintea care iese sub aripile mărcii este întotdeauna caracterizată de cea mai înaltă calitate de manoperă și de un design extrem de atractiv, distingându-i de produsele concurenței. În magazinul nostru oferim o selecție excelentă de încălțăminte sportivă Adidas. Acestea sunt modele diferite de pantofi, destinate sporturilor profesionale, precum și pentru utilizarea de zi cu zi. Vă invităm cordial să vă familiarizați cu oferta noastră.

Pantofi de sport de cea mai bună calitate

Fiecare sportiv sau persoană activă care a pus o dată încălțămintea Adidas pe picioare trebuie să admită că este un produs demn de distincție. La prima vedere, puteți vedea un design interesant și original, care corespunde celor mai recente tendințe în mode. Alte avantaje ale pantofilor Adidas pot fi cunoscute prin purtarea lor pe picior. Este zadarnic să căutați alte pantofi care sunt construiți la fel de bine și asigură piciorul o calitate și un confort asemănător. Producătorul lucrează timp de mulți ani pe materiale moderne, care sunt din ce în ce mai funcționale de la an la an. Ele oferă picioarelor confort perfect, chiar și după mai multe ore de purtare. El a brevetat, de asemenea, o serie de tehnologii datorită cărora încălțămintea sa este pur și simplu unică!

Calitatea executării la cel mai înalt nivel

Pantofii Adidas sunt încălțăminte, a căror rafinare funcționează încă de o echipă de specialiști. Ele creează pantofi pe baza celor mai recente materiale, oferind picior perfect chiar și în timpul antrenamentelor grele. Un exemplu excelent sunt cizmele de fotbal Adidas Nemeziz 18.4 TF Jr (https://butymodne.pl/buty-pilkarskie-adidas-nemeziz-18-4-tf-jr-cm8522-adidas-i52273.html), care se poate vedea adesea pe terenurile de fotbal profesionale. Astfel de pantofi pot fi cumpărate de orice amator. În prezent, acestea sunt disponibile la un preț foarte avantajos.

Toate aceste caracteristici au făcut din ce în ce mai mulți oameni să ajungă în fiecare zi pentru pantofii Adidas, apreciind confortul excelent și aspectul original. Astfel de pantofi sunt minunate pentru o plimbare, în timp ce se joacă cu un copil sau cumpără. Ele pot fi combinate chiar și cu stilizări mai formale. Un design original înseamnă că și cei mai exigenți clienți vor găsi pantofii potriviți adidas pentru tine.

Vă invităm să vă familiarizați cu întreaga gamă de producători de pantofi disponibili cu noi. La ButyModne.pl puteți să vă bazați pe o selecție excelentă de toate modelele, versiunile color, precum și disponibilitatea de dimensiuni. Vă invităm să faceți cumpărături astăzi. Garantam o oferta de pret excelenta. În prezent, multe modele sunt actualizate.