Sandale American Club 1287 negru

Produs indisponibil ;(

Brandul American Club este bine cunoscut polonezilor. Produsele sale sunt disponibile în țara noastră de ani de zile. Încălțămintea de la acest producător se caracterizează prin manopera de înaltă calitate și un preț accesibil. Compania produce încălțăminte pentru bărbați, femei și copii.


Sandalele sunt pantofi esențiali de vară. Sunt ușoare, aerisite și, mai presus de toate, vă permit să mențineți cu ușurință confortul termic al picioarelor. American Club 1287 sunt sandale pentru bărbați de înaltă calitate, realizate din plastic și piele de înaltă calitate. Plasticul este o țesătură care este responsabilă de poziționarea piciorului, în timp ce branțul este din piele. Acest lucru previne transpirația excesivă a picioarelor.


Pantofii sunt confecționați în gri închis, datorită căruia se potrivesc bine cu majoritatea articolelor de îmbrăcăminte. Poate fi purtat cu pantaloni de culoare închisă și tricouri. În schimb, se potrivesc și cu hainele strălucitoare.


Sandalele sunt prinse cu Velcro, ceea ce le face ceva mai sportive. Talpa groasă asigură confort de mișcare chiar și pe distanțe relativ mari.

  • Model dominant: fără model
  • Material exterior: piele artificiala
  • Material branț: Piele naturala
  • Culoare: negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a avut succes. Vă recomand.