Pantofi joase American Club 4913 multicolor portocale albastru

Produs indisponibil ;(

Pantofi la modă pentru bărbați de la renumita companie American Club. Fabricat din piele naturala nubuck de cea mai buna calitate disponibila pe piata. Datorită îngrijirii deosebite, încălțămintea este extrem de durabilă și foarte confortabilă.


Pantofi realizati in nuante de albastru si nuante de portocaliu. Pantofii sunt potriviți atât pentru mersul pe jos de zi, cât și pentru lucru, sau pentru ocazii mai festive. Pantofii vor funcționa bine și pentru plimbări lungi și răcoroase.


Talpa acestor pantofi este confectionata din materiale foarte rezistente si care absorb perfect piciorul. Moliciunea corespunzătoare și flexibilitatea tălpii fac ca piciorul să funcționeze corect și să asigure un confort ridicat.


Compania American Club creează încălțăminte la modă și extrem de confortabilă. Datorită acestei combinații, nu mai trebuie să alegi între pantofi comozi și la modă.


Usor de intretinut si curatat. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți să folosiți preparate speciale destinate pielii nubuc naturală pentru îngrijirea lor.

  • Material branț: alte
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: culoare diferită portocale albastru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|