dimensiuni
Tip de călcâi

Pantofi pentru bărbați

199,00 zł
99,00 zł

Dimensiuni disponibile:

43 | 45
249,00 zł
119,00 zł

Dimensiuni disponibile:

45

Pantofii bărbați pentru bărbați reprezintă o propunere foarte interesantă, sportivă și recreativă pentru bărbații activi. Pantofii nu numai că sunt foarte durabili, ci și confecționați din punct de vedere estetic, ceea ce combină o impresie foarte bună.

B.one

B.one este un tip foarte caracteristic de pantofi din piele naturala. Acestea se caracterizează printr-un design foarte precis și o calitate excelentă a materialelor și, în același timp, un design interesant.

B. produse

Printre gama B.one puteți găsi cizme de dantela, perfecte pentru transpirații de toamnă și aventuri de iarnă în munți. Trappers cu un interior texturate și izolate interior va fi perfect pentru ierni foarte reci.

În sezonul de primăvară și de vară, B.one oferă pantofi sport confortabili cu o tăiere interesantă, o talpa sintetică flexibilă, cu o plasă respirabilă. Astfel de pantofi vor fi perfecte pentru uzul cotidian, pentru mai multă stilizare urbană și pentru sport. Utilizatorii apreciază în mod deosebit aceste pantofi datorită durabilității lor foarte ridicate și confortului deosebit, chiar și pentru multe ore în fiecare zi.