Befado 093M017 papuci gri negru

Produs indisponibil ;(

Papucii pentru bărbați Befado sunt pantofi cu încălțăminte pentru uz casnic. Blaturile papucilor sunt realizate din țesături moi, în culori discrete, care sunt subliniate cu cusături decorative. Interiorul papucilor este finisat cu o tesatura moale care asigura confort. O tăietură interesantă a papucilor este completată de o talpă profilată din material rezistent la abraziune, care are proprietăți anti-alunecare.


Papucii combină elemente în nuanțe de gri și negru. Topurile de papuci la modă sunt realizate din țesături în două culori, folosite asimetric. Partea exterioară a feței confortabile este confecționată din țesătură gri cu cusături albe și negre în mijlocul pantofului. Confortul papucilor este sporit de o inserție din bumbac folosită în interior, datorită căreia piciorul nu obosește și, în același timp, este protejat împotriva transpirației excesive. Talpa, ceva mai înaltă în spatele papucilor, a fost concepută pentru multe ore de utilizare a pantofilor acasă. Papucii au certificatul „Picior Sănătos”.

  • Model dominant: fără model
  • Material branț: alte
  • Material exterior: Țesătură
  • Culoare: gri negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Totul este în ordine perfectă, foarte frumos, rapid (chiar expresiv!) Și fiabil. Bunuri descrise, recomandabile. Îmi doresc mie și altora mereu astfel de achiziții. Multumesc si toate cele bune :)