Befado niechodki 002P042 gri

Produs indisponibil ;(

Cei mai tineri membri ai familiilor noastre sunt extrem de importanti pentru noi si de aceea avem mare grija in selectarea produselor de cea mai buna calitate pentru ei. Befado, un brand cu o traditie indelungata, ofera parintilor modelul 002P042 carucioare pentru bebelusi in culoarea gri, care sunt o solutie ideala pentru bebelusii care inca sunt timizi in a descoperi lumea pe propriile picioare.

Produsul distribuit la categoria „Papuci pentru copii” a fost conceput pentru cei mai mici copii care nu și-au început încă aventura cu mersul pe jos. Trombătoarele Befado vă protejează perfect picioarele în timpul plimbărilor, asigurând confort și siguranță. Materialul textil moale nu este doar ușor, ci și extrem de prietenos cu pielea delicată a bebelușilor. Șoseta elastică, din care sunt fabricate în principal, asigură o potrivire confortabilă pentru picior, în timp ce talpa antiderapantă din TPE asigură siguranța bebelușului împiedicând-o să alunece pe suprafețe netede.

Cunoscuți și apreciați de clienții conștienți de ecologic, pantofii de mers Befado au și avantajul de a fi prietenoși cu mediul, ceea ce rezultă din utilizarea materialului ușor reciclabil în talpă. Acest lucru arată că producătorului îi pasă nu numai de sănătatea și bunăstarea copiilor, ci și de planeta noastră.

Designerii Befado s-au ocupat și de aspectul estetic al produsului, adăugând pe șosete motive animale fermecătoare, care cu siguranță vor atrage atenția bebelușului și îi vor stimula imaginația. Întregul lucru arată simplu și elegant, ceea ce face ca premergătoarele pentru copii să fie potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Clientul primește produsul într-un ambalaj original, estetic, cu toate informațiile necesare despre produs, ceea ce îl face o idee grozavă pentru un cadou practic. Datorită greutății reduse, chiar și cu ambalaj individual, care este de numai 0,25 kg, premergătoarele sunt și ușor de transportat.

Alegand premergatoarele Befado, parintii pot fi siguri ca aleg un produs care asigura siguranta si confortul copilului lor, ramanand in acelasi timp in conformitate cu valorile ecologice.

  • Caracter: lipsa
  • Culoare: gri
  • Stare de ambalare: Original
  • Material: țesătură
  • sex: băieți fetelor
  • Tip clemă: Un alt
  • Codul producătorului: BM171995

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|