Cizme de cauciuc DEMAR bleumarin albastru negru

Produs indisponibil ;(

Galușuri universale pentru femei ale renumitei și reputate companii poloneze DEMAR într-o culoare strălucitoare bleumarin.


Modelul prezentat este o încălțăminte realizată în întregime din material cauciuc sintetic. Datorita acestei solutii, cizmele sunt usoare si flexibile, si in acelasi timp extrem de durabile si rezistente. Talpa din plastic gros este foarte elastică și rezistentă la deteriorări mecanice și la diverse condiții meteorologice. Talpa este suplimentar canelată, ceea ce influențează semnificativ proprietățile anti-alunecare ale pantofilor.

Pantofii de cauciuc DEMAR sunt în primul rând funcționalitate ascunsă sub manta designului modern și a tendințelor actuale în moda încălțămintei.


Pantofii sunt potriviti în primul rând pentru utilizarea de zi cu zi în zilele ploioase. Nu există însă nicio îndoială că vor funcționa grozav și în grădină sau în timpul excursiilor în pădure, de exemplu, pentru ciuperci sau fructe de pădure.

Cu siguranță, fiecare femeie ar trebui să le aibă în garderobă, pentru că vremea ploioasă nu încurajează plimbările. Perfect pentru femei de toate vârstele. Se potrivesc perfect cu blugii.

  • Material exterior: alte
  • Model dominant: fără model
  • Caracteristici suplimentare: lipsa
  • Culoare: albastru negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|