Cizme de cauciuc verzi DEMAR verde negru

Produs indisponibil ;(

Toată lumea asociază cizmele wellington cu copilăria. Apoi părinții, dorind să aibă grijă de copiii lor, ordonă să pună cizme wellington în fiecare pluș. La vârsta adultă, merită, de asemenea, să aveți grijă de picioare sănătoase în timpul ploilor, iar în acest scop se folosesc pantofi de cauciuc - adică sandale de mână.


Pantofii DEMAR model 226/12 sunt sandale de mana care pot fi purtate cu orice ocazie. Aceste galoșuri sunt de dimensiuni medii. Partea superioară ajunge la mijlocul gambei, așa că pe lângă plimbarea obișnuită în parc, putem merge și în aer liber în ele. În acest scop este folosit și un mic protector, datorită căruia nu vom aluneca prea mult în noroi.


Partea superioară este realizată din cauciuc de înaltă calitate. Pe lângă proprietățile impermeabile, acest cauciuc este, de asemenea, non-alergenic și suficient de flexibil pentru a fi confortabil de purtat în pantofi.


Interiorul pantofului este căptușit cu un material textil delicat la atingere, ceea ce mărește confortul purtării articolelor de apă.


Galosele sunt de culoare închisă. Culoarea lor este un amestec de negru și verde închis.

  • Material exterior: alte
  • Model dominant: fără model
  • Caracteristici suplimentare: lipsa
  • Culoare: verde negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|