Papuci fete Ipanema 81567 roz

Produs indisponibil ;(

Flip-flops sunt perfecti ca pantofi de vara. Sunt perfecte ca încălțăminte pentru înot și joacă la apă sau la duș, precum și ca încălțăminte obișnuită pentru joacă în curte. Principalul lor avantaj este greutatea redusă și circulația ridicată a aerului.


Flip-flops de la compania braziliană IPANEMA, design 81567, sunt papucii de vară perfecti pe care fiecare copil îi va îndrăgi. Acești pantofi sunt perfecti ca pantofi pentru copii.


Flip-flops constau din două părți, o talpă și o curea pentru picior. Talpa acestor șlapi este realizată din material spumă de cea mai bună calitate, care este perfect pentru rolul său. Datorită acesteia, talpa are proprietăți mari de absorbție a șocurilor și este, de asemenea, anti-alunecare. Materialul este din clasa materialelor cu rezistență crescută la abraziune, astfel încât acestea pot fi folosite cu adevărat intens.


Curelele pentru picioare sunt fabricate dintr-un material de cauciuc foarte durabil. Acest material, în afară de durabilitate, este, de asemenea, foarte plăcut la atingere, datorită căruia copiii îl simt cu greu.

  • Tip clemă: Un alt
  • sex: Fetițe
  • Caracter: lipsa
  • Culoare: roz

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|