Pantofi slip-on pentru bărbați negri Badura 7152 negru

Produs indisponibil ;(

Pantofii pentru bărbați de la renumita companie Badura sunt încălțăminte care este o combinație de eleganță clasică și funcționalitate. Realizate cu atentie la detalii, arata grozav si in acelasi timp sunt confortabile si servesc bine pentru o perioada indelungata.


Pantofii Badura sunt confectionati in intregime din piele naturala. Acesta este unul fără egal când vine vorba de durabilitate. Chiar și cu trecerea timpului, își menține un aspect nobil, nu crapă și nu se frecă. Mai mult, pielea protejează perfect piciorul împotriva frigului sau a umezelii, dar în același timp asigură ventilația acestuia corespunzătoare și nu este propice transpirației. Inserția din piele plasată în interiorul pantofului oferă piciorului stabilitate și împiedică mișcarea acestuia, datorită căreia pantofii se potrivesc perfect pe picior. Un avantaj suplimentar este, de asemenea, un contor rigid pentru călcâi, care menține piciorul la locul potrivit și îi asigură confortul. Talpa groasă izolează bine de sol și oferă confort deplin.


Avantajul pantofilor Badura este, de asemenea, un design unic. Pantofii arată elegant și nobil - se vor potrivi perfect cu un costum.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a avut succes. Vă recomand.