Pantofi barbatesti Kazkobut 1119 negri negru

Produs indisponibil ;(

Pantofii eleganti pentru barbati Kazkobut sunt confectionati din materiale de cea mai inalta calitate din Polonia. Sunt o propunere excelentă pentru bărbații care caută încălțăminte elegantă pentru diverse ocazii. Pantofii prezentați sunt potriviți pentru uzul zilnic, precum și pentru ocazii speciale, cum ar fi mersul la restaurant, teatru sau sărbătoare.


Pantofii sunt confectionati din piele naturala. Este un material durabil care, îngrijit corespunzător, va rezista mult timp și nu își va pierde valoarea estetică. Pantofii sunt șireți și se lipesc bine de picioare, oferă o stabilitate adecvată în timpul mersului.


Pantofii sunt usori. Cântăresc aproximativ un kilogram. Pantofii se caracterizează printr-un design atractiv și un nivel ridicat de finisaj. Designerii mărcii Kazkobut depun toate eforturile pentru a se asigura că clientul primește încălțăminte de înaltă calitate, care va servi mult timp.


Încălțămintea prezentată este disponibilă pe negru. Datorită culorilor și tăieturii sale universale, se va potrivi cu multe ocazii și diverse ținute.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|