Încălțăminte pentru copii Befado 114X461 albastru

Produs indisponibil ;(

Pantofii pentru copii Befado 114X461 in albastru sunt alegerea perfecta pentru fiecare prescolar. Confortabil și funcțional, conceput pentru cei mai tineri utilizatori care petrec în mod activ timpul la grădiniță, pe locul de joacă și în timp ce se joacă acasă.

Partea superioară este realizată din țesături de bumbac de înaltă calitate, respirabile, care nu numai că oferă picioarelor copilului o circulație adecvată a aerului, dar sunt și ușor de păstrat curat. Asigurarea igienei la încălțămintea copiilor este un aspect cheie căruia părinții îi acordă atenție, iar Befado răspunde acestor așteptări.

Un avantaj important al pantofilor este designul lor, care nu numai că arată la modă datorită frumoasei culori albastre, dar și optic face piciorul mai mic, ceea ce cu siguranță va atrage copiii și părinții lor. Acești pantofi sunt perfecti și pentru copiii cu picioare mai înguste și mai mici, asigurând o potrivire și un sprijin adecvat.

Siguranta bebelusului este o prioritate, motiv pentru care pantofii Befado sunt certificati de ortopedii, ceea ce le da parintilor liniste sufleteasca ca incaltamintea sustine buna dezvoltare a piciorului copilului. Contorul de călcâi rigid este un alt element conceput pentru a proteja și stabiliza piciorul. Închiderea cu velcro facilitează încălțarea și scoaterea singuri a pantofilor copiilor, ceea ce le dezvoltă abilitățile manuale și independența.

Produsul cântărește doar 0,4 kg în ambalajul individual, ceea ce își dovedește ușurința, iar aceasta este o caracteristică importantă pentru utilizarea confortabilă de către cei mai tineri. Încălțămintea pentru copii Befado 114X461 nu ține doar de sănătatea și confortul copiilor, ci și de independența și siguranța acestora în timpul jocului.

Categoria „Pentru copii » Papuci copii” subliniază faptul că acești pantofi se potrivesc ideal nevoilor copiilor preșcolari, fiind în același timp un accesoriu atractiv care completează garderoba de zi cu zi. Alegând încălțămintea Befado, părinții pot fi siguri că copiii lor primesc un produs de cea mai înaltă calitate, creat cu grijă pentru picioarele lor în curs de dezvoltare.

  • Caracter: lipsa
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului
  • Culoare: albastru
  • Material: Țesătură
  • sex: Fetițe
  • Tip clemă: Velcro
  • Greutatea produsului cu ambalaj individual: 0.4

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|