Ipanema 83348 AI746 LILAC Tobogane Fluture Copii violet

15,85 EUR

Papucii Fluture pentru copii Ipanema 83348 AI746 LILAC sunt un adevărat răsfăț pentru micii iubitori de modă care apreciază atât confortul, cât și designul original. Aceste șlapi fermecătoare, multicolore, în mov orbitor, atrag atenția prin designul lor interesant, adăugând un accent pozitiv stilului oricărui copil.

Producătorul acestor șlapi neobișnuite este renumita și respectata companie Ipanema. Semnul distinctiv al acestui brand este, înainte de toate, confortul, care este deosebit de important în cazul încălțămintei pentru copii. Nici Ipanema nu dezamăgește din punct de vedere estetic, dovadă fiind șlapii pentru copii AI746 LILAC pentru copii. Această combinație de funcționalitate și stil expresiv face din acești pantofi alegerea celor mai pretențioase mici fashioniste.

Șlapii au fost fabricați în Brazilia din material cauciuc de înaltă calitate, care le garantează durabilitatea și ușurința de curățare. Lipsa unei închideri tradiționale facilitează încălțarea și scoaterea rapidă a pantofilor, ceea ce reprezintă un avantaj incontestabil pentru copiii activi. Materialul cauciucat asigură, de asemenea, siguranță și confort la purtare datorită tălpii antiderapante, a cărei durabilitate protejează împotriva abraziunii. Datorită acestor proprietăți, șlapii sunt perfecti pentru vară - sunt perfecti atât pentru plajă, cât și pentru joacă acasă.

Unicitatea modelului Ipanema 83348 AI746 LILAC este subliniată de modelul fluture fermecător care decorează talpa încălțămintei, precum și dungi strălucitoare, liliac, cu sclipici. Prin urmare, aceasta este încălțămintea care va atrage cu siguranță micile fashioniste care prețuiesc nu numai confortul, ci și un aspect la modă, distinctiv.

Creați special pentru fete, șlapii mov cu motiv fluture vor completa perfect orice stil de vară. Fie in timpul aventurilor de vacanta sau in timpul rasfoirii de zi cu zi prin curtea casei, acesti slapi cu siguranta vor functiona in orice situatie, fiind nu doar confortabili, ci si un element atractiv al garderobei unui copil.

În clasa sa, șlapii pentru copii Ipanema Butterfly sunt sinonime cu confortul, calitatea și designul la modă, ceea ce le face o alegere perfectă pentru zilele de vară pentru fiecare doamnă.

  • Codul producătorului: 83348 AI746
  • Culoare: violet
  • Tip clemă: Lipsa
  • Stare de ambalare: Original
  • Material: gumă
  • sex: fetelor

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|