Pantofi clasici barbati negri Badura 7573 negru

Produs indisponibil ;(

Încălțăminte clasică și atemporală pentru bărbați de la binecunoscutul și reputatul brand BADURA într-o nuanță elegantă de negru mat.


Pantofii sunt confecționați integral din piele naturală de înaltă calitate. Sunt extrem de ușor de curățat și întreținut în bune condiții pentru mai multe sezoane. Ventilează piciorul senzațional, eliminând excesul de umiditate de pe pantof. Se potrivesc oricărui stil masculin. Necesar și de neînlocuit în fiecare garderobă pentru bărbați. Cel mai clasic model de pantofi. Merge cu orice.


Senzorul profilat senzațional adaugă un aspect clasic și elegant oricărei ținute. Pantofii sunt foarte stabili și extrem de confortabili. Un branț profilat anatomic pentru picior crește confortul și funcționalitatea încălțămintei.


Pantofii pentru bărbați BADURA sunt o propunere ideală pentru bărbații care apreciază confortul și un stil neobișnuit, la modă. Se amestecă fantastic atât cu pantaloni de costum, cât și cu blugi obișnuiți. Pantofii prezentați sunt o combinație de design modern cu clasici și eleganță atemporale.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|