Pantofi sport barbati negri Pilpol C060 negru

Produs indisponibil ;(

Pilpol C060 sunt încălțăminte sport pentru bărbați concepute pentru confort și comoditate deosebite. Pilpol C060 sunt pantofi clasici pentru barbati, a caror croiala lasa glezna la vedere, facandu-i ideali pentru orice activitate fizica. Branțul extrem de moale și care absoarbe șocurile va asigura siguranță în timpul sportului.


Pantofi sport Pilpol C060 este o combinație între funcționalitatea încălțămintei sport, cu o croială elegantă, al cărei design face din acest model un pantof universal care se va potrivi oricărei ocazii. Parametrii încălțămintei permit practicarea sportului, iar designul elegant face ca pantoful să fie perfect și pentru ieșirile de seară. Încălțămintea este concepută folosind culori elegante, care sunt nuanțe de negru, argintiu și gri.


Încălțămintea este confecționată din piele naturală, care are proprietăți mari de absorbție a umidității, datorită căreia piciorul respiră și nu transpira, ceea ce previne formarea mirosurilor neplăcute. Pielea prezintă proprietăți de rezistență ridicată, datorită cărora încălțămintea va rămâne intacte pentru o perioadă lungă de timp.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: gri negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a avut succes. Vă recomand.