Pantofi sport barbati negri Pilpol C104 albastru alb

Produs indisponibil ;(

Găsirea mijlocului de aur - încălțămintea care nu va fi nici prea formală, nici prea lejeră pentru a fi purtată la serviciu, dar care, în același timp, îți va permite să-ți găsești bine și în alte ocazii, nu este o sarcină ușoară. Pantofii pentru bărbați prezentați îndeplinesc cerințele de mai sus, arătând în același timp cu adevărat impresionant.


Avantajul incaltamintei oferite este faptul ca este confectionata din piele naturala. Combinația de culori - argintiu, gri, albastru și alb - arată extrem de elegantă, în așa măsură, încât natura sportivă a pantofilor este practic discretă.

Desigur, încălțămintea sport trebuie să fie și foarte comodă. În acest caz este așa, datorită căptușelii interesante și flexibilității materialelor folosite.

Modelul C 104 este alegerea bărbaților de clasă cărora, în afară de costum, le place să poarte și ținute mai informale. Pantofii sport sunt o decizie firească într-o astfel de situație. Cu atât mai plăcut este faptul că încălțămintea prezentată poate fi achiziționată la preț avantajos, ceea ce deosebește în plus acest model de celelalte de calitate similară.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: gri albastru alb

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a avut succes. Vă recomand.