American Club Pantofi barbatesti American 5418 bleumarin multicolor albastru

Produs indisponibil ;(

Compania American Club este cunoscută pentru producția de încălțăminte de cea mai bună calitate pentru femei, bărbați și copii. Ne oferă o gamă largă de încălțăminte pentru bărbați. Pantofii American Club sunt încălțăminte care se potrivește bine cu costumele elegante, dar și cu blugi și catifea. Brogues pentru bărbați sunt încălțăminte care este încă la modă, schimbându-și doar croiul și materialul din care sunt confecționate.


Magazinul KeeShoes special pentru barbati ar dori sa ofere pantofi American Club 5418. Sunt confectionati in intregime din piele naturala nubuck. Au șireturi care țin mai bine pantoful pe picior. Interiorul este căptușit cu material textil de înaltă calitate, care previne transpirația picioarelor. Talpa este stabilă și anti-alunecare. Este rezistent la abraziune și crăpare.


Pantofii pentru bărbați combină eleganța cu confortul. Sunt perfecte pentru serbări de familie, ieșiri în oraș și la serviciu. Sunt un accesoriu important în garderoba pentru bărbați.

Oferta magazinului online include si pantofi cu toc inalt perfecti pentru tine.

  • Material branț: alte
  • Culoare: culoare diferită albastru
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Cu mare plăcere las un comentariu foarte pozitiv !!! Tranzacția a fost exemplară, foarte eficientă, fără stres !!! Bunuri 100% așa cum este descris !!! Multumesc si toate cele bune.