Pantofi Badura 6264 joase maro

Produs indisponibil ;(

Pantofi barbatesti de la cunoscutul si reputatul brand BADURA intr-un design clasic si intr-o culoare maro atemporal.


Pantofii sunt confectionati cu mare grija din piele nubuck de inalta calitate, care arata grozav pentru toate tipurile de styling, atat mai mult cat si mai putin clasice. Materialul folosit se adapteaza foarte bine la curbura naturala a piciorului masculin, iar brantul din piele profilat anatomic asigura functionarea sanatoasa a piciorului in toate conditiile.

Talpa este realizată din material antiderapant rezistent la îndoire, frecare mecanică și diferite tipuri de deteriorări. Foarte funcțional și confortabil în utilizarea de zi cu zi.


Fața frumoasă și clasică este o combinație de eleganță și cel mai recent design în moda încălțămintei pentru bărbați. Pantofii BADURA sunt potriviți atât pentru costumele casual, cât și pentru cele de zi cu zi, precum și pentru blugi și stilul lejer. Perfect pentru serviciu, la oraș pentru cumpărături sau pentru o plimbare.

Cu siguranță ar trebui să se găsească în garderoba fiecărei bărbați pentru că cu siguranță vor servi pentru multe sezoane.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: maro, bej

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a avut succes. Vă recomand.
|
Bunuri așa cum este descris. Tranzacție super rapidă. În a doua zi după plată, bunurile erau la mine. RECOMANDAT !!!!!!!!!!!!