Badura Pantofi barbatesti 5027 negri multicolor maro

Produs indisponibil ;(

Pantofii pentru bărbați de la renumita companie poloneză Per-tutti sunt încălțăminte de înaltă calitate, destinate atât pentru zilele de zi cu zi, cât și pentru sărbătorile legale. Extrem de elegante și bine finisate, arată grozav și sunt foarte confortabile.


Pantofii sunt confectionati in intregime din piele naturala. Acest lucru le face nu numai atractive, nobile, dar mai ales foarte durabile și rezistente la deteriorare. Nu se frecă și nu se rup. Important este că pielea naturală ne oferă și cel mai înalt nivel de confort. Este moale si placut la atingere, garanteaza o ventilatie corespunzatoare, astfel incat piciorul sa nu transpire. Pantofii pentru bărbați Per-tutti au un contra toc rigid, ceea ce înseamnă că piciorul este stabil și nu se mișcă. Următorul lor avantaj este o talpă solidă, bine profilată, care protejează piciorul și oferă o senzație de confort maxim.


Pantofii pentru bărbați Per-tutti sunt excepțional de eleganti. Se vor potrivi perfect cu costumul, oferindu-ne stil, dar vor funcționa și în fiecare zi. Este o eleganță universală, atemporală, la care moda nu se estompează niciodată.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: culoare diferită maro, bej

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Recomand transportul expres și mărfuri de calitate !!!