Pantofi barbatesti Riko 535 maro

Produs indisponibil ;(

Pantofii pentru bărbați de la renumita companie poloneză Riko sunt încălțăminte solidă și elegantă, care va fi perfectă pentru primăvară, vară sau toamnă. Va completa perfect o ținută de zi cu zi, se va potrivi și perfect cu un costum.


Pantofii Riko sunt încălțăminte pentru bărbați de înaltă clasă, concepută pentru a oferi utilizatorului cel mai înalt confort. Pantofii sunt echipați cu o talpă solidă care asigură o bună izolare de sol și protejează împotriva contactului direct cu orice denivelare. Un contor rigid al călcâiului oferă stabilitate și împiedică mișcarea piciorului. Pantofii din piele naturală sunt durabili și arată excelent. Acestea oferă protecție împotriva frigului și umezelii, asigurând în același timp o bună ventilație, astfel încât piciorul să nu transpire. Branțul este, de asemenea, din piele - astfel împiedică alunecarea piciorului și asigură confortul acestuia.


Un avantaj suplimentar al pantofilor pentru bărbați Riko este aspectul lor atractiv. Elegante și finisate cu grijă, sunt perfecte atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru ieșirile mai mari.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: Maro

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|