Pantofi copii Befado 290X268 albastru

Produs indisponibil ;(

**Încălțăminte pentru copii Befado - Confort și siguranță în ediția albastră**

Alegerea încălțămintei potrivite pentru copiii noștri cei mai mici este adesea o adevărată provocare pentru părinți. Preșcolarii petrec toată ziua mișcându-se - aleargă, sar și explorează lumea cu picioarele lor mici. De aceea este atât de important ca picioarele lor să fie protejate și sprijinite corespunzător. Acesta este motivul pentru care încălțămintea pentru copii Befado model 290X268 într-o culoare albastră răcoritoare devine alegerea multor părinți conștienți.

Acești pantofi sunt combinația perfectă de confort, siguranță și aspect atractiv. Datorită tălpii respirabile, picioarele micilor preșcolari rămân uscate și ventilate corespunzător pe tot parcursul zilei. Sistemul Absor-B încorporat în călcâiul pantofilor absoarbe microșocurile, ceea ce este deosebit de important atunci când se joacă pe diferite tipuri de suprafețe.

S-a luat în considerare și confortul de utilizare. Partea superioară este confecționată din țesături de bumbac de înaltă calitate, respirabile, care nu numai că asigură confort maxim, dar ajută și la menținerea igienei. Acest lucru afectează nu numai bunăstarea copiilor, dar menține și un microclimat adecvat în interiorul pantofului.

Având în vedere utilizatorii mici care învață cu entuziasm să fie independenți, designerii Befado au folosit benzi elastice inteligente care facilitează încălțarea și scoaterea rapidă a pantofilor. Acest lucru îi permite copilului să se bucure de independență și să devină rapid competent în activitățile de zi cu zi.

Fiecărui părinte îi pasă de siguranța copilului său, motiv pentru care încălțămintea pentru copii Befado este echipată cu un toc rigid care asigură o poziționare corectă a piciorului și asigură stabilitate. Pantofii sunt, de asemenea, certificati și recomandati de ortopedii, ceea ce garantează că sunt prietenoși cu picioarele în curs de dezvoltare ale preșcolarilor.

Dimensiunile si detaliile produsului sunt bine gandite - cu ambalajul original si greutatea produsului cu ambalaj individual de doar 0,33 kg, sunt si usor de transportat si depozitat.

Pe lângă toate aspectele practice, încălțămintea Befado în albastru arată și ea frumos și cu siguranță îl va mulțumi pe tânărul explorator, oferindu-i încredere în sine în aventurile grădiniței. Toate acestea fac din pantofii pentru copii Befado 290X268 albastru o alegere perfecta pentru copilul tau.

  • Caracter: lipsa
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului
  • Codul producătorului: 1234
  • Culoare: albastru
  • Material: Țesătură
  • sex: Baietii
  • Tip clemă: Cauciucuri astringente
  • Stare de ambalare: Original
  • Greutatea produsului cu ambalaj individual: 0.33

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|