Pantofi copii Befado 631P019 gri

15,12 EUR

Alegerea încălțămintei potrivite este crucială pentru dezvoltarea corectă a picioarelor copiilor noștri, mai ales atunci când încep să facă primii pași. Dorim să oferim copiilor tot ce este mai bun, așa că alegerea pantofilor Befado, model 631P019 în culoarea gri, se poate dovedi a fi o decizie excelentă.

Concepuți ținând cont de nevoile de dezvoltare a picioarelor, pantofii Befado se caracterizează nu numai prin manopera de înaltă calitate, ci și prin respectarea standardelor ortopedice. Datorita faptului ca incaltamintea este certificata si recomandata de cei mai buni specialisti in ortopedie, parintii pot fi siguri de dezvoltarea sanatoasa a picioarelor copiilor lor.

Pantofii sunt confecționați din țesături din bumbac respirabil care asigură igiena și confortul picioarelor copilului dumneavoastră pe tot parcursul zilei. Acest lucru este important deoarece piciorul unui copil este deosebit de susceptibil la supraîncălzire și transpirație, ceea ce poate duce la multe efecte neplăcute. În plus, călcâiul a fost special ridicat și rigidizat, ceea ce asigură stabilizarea și sprijinul adecvat în timpul oricărei activități, fie în timpul jocului acasă, fie pe terenul de joacă.

Modelul 631P019 se remarca si printr-o talpa special conceputa, cu gauri suplimentare care ii sporesc respirabilitatea. Este extrem de important ca picioarele copilului sa fie asigurate cu un mediu constant proaspat si uscat. Un element atractiv al acestor pantofi este vârful lor larg, care oferă spațiu adecvat pentru degetele mici, asigurând confort și libertate naturală de mișcare.

Designul pantofilor nu trece neobservat - gri subtil combinat cu accente roz va funcționa grozav în garderoba unei fetițe, adăugând farmec și stil stilului ei de zi cu zi. O inchidere convenabila cu Velcro il face mai usor pentru copil sa se incalte si sa se scoata independent, ceea ce este un aspect important in educarea copilului despre independenta.

Ambalați în ambalaj original, pantofii Befado model 631P019 sunt o alegere excelentă pentru părinții care se concentrează pe dezvoltarea sănătoasă, confortul și stilul încălțămintei copiilor lor. Completați cu marca Healthy Foot Mark, care este o garanție a calității înalte și a îngrijirii pentru sănătatea picioarelor, acești pantofi vor răspunde cu siguranță așteptărilor chiar și ale celor mai pretențioși părinți și copii.

  • Caracter: lipsa
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului Semnul piciorului sănătos
  • Culoare: gri
  • Material: țesătură
  • Tip clemă: Velcro
  • Stare de ambalare: Original
  • Culoare spot: roz
  • sex: fetelor
  • Codul producătorului: BM164898

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|