American Club Pantofi cu membrana American 1546 neagra roșu gri negru

Produs indisponibil ;(

Cizme marca American Club pentru iarna care vine pentru baieti. Cu încălțămintea potrivită, distracția de iarnă pe zăpadă va fi distractivă pentru copii și părinții lor.


Sunt confectionate din material textil de inalta calitate combinat cu piele ecologica. Această combinație le face durabile și rezistente la deteriorare. Interiorul a fost izolat cu blană de încălțăminte și oferă picioarelor mici confort termic. Utilizarea membranei Tripletex în producție garantează protecție împotriva umezelii, zăpezii și vântului geros.


Talpile cu caneluri sunt antiderapante, asa ca si iarna copilul isi poate face pasii cu incredere, chiar si pe suprafete alunecoase. Culorile închise sunt alegerea perfectă pentru băieții activi. Nu prezintă murdărie și sunt ușor de curățat.


Amplasarea elementelor reflectorizante pe pantofi nu numai că le permite șoferilor să reacționeze rapid în întuneric, dar și sporește sentimentul de siguranță al părinților.


Pantofii vor fi perfecti pentru multe stilizări de iarnă. Se potrivesc atât la pantaloni de denim, cât și la salopete. Velcro confortabil ușurează încălțarea și scoaterea pantofilor fără șireturi inutile.

  • Tip clemă: Velcro
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului
  • Caracter: lipsa
  • sex: Baietii
  • Culoare: roșu gri negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a avut succes. Livrare rapidă. Contact foarte bun. Bunuri așa cum este descris. Vă recomand.