Lgm Adidasi aurii cu fermoar de aur

Produs indisponibil ;(

Adidași frumos strălucitori, galben auriu, care sparg tiparele nu doar prin aspect, ci și prin închizătoare. În loc de șireturi, au un fermoar convenabil pe lateral. Aceștia sunt pantofi sport care vor adăuga strălucire treningurilor, iar în combinație cu blugi sau o rochie, te vor ajuta să dansezi toată noaptea la o discotecă de vară. Izolația confortabilă face ca acești pantofi să nu fie doar pentru vară, ci pe tot parcursul anului, pentru fiecare femeie.

Adidașii aurii cu fermoar vor atrage femeile cărora le place să iasă în evidență din mulțime. Culoarea lor originală cu siguranță nu vă va scăpa atenției. Pantofii strălucitori vor deveni un detaliu eficient care adaugă caracter oricărui stil. Avantajul lor este combinarea dintre estetica extraordinara cu calitatea manoperei. Confortabile, rezistente si stilate in acelasi timp, se vor dovedi in orice situatie.

Adidași în nuanțe - galben și auriu, în stil sportiv. Confectionat din material textil, izolat cu o patura de pantofi. Talpa pantofilor este din cauciuc cu benzi de rulare. Pantofii sunt ridicați pe o platformă de 2 centimetri, prinse cu fermoar. Le poți folosi în fiecare zi, dar vor funcționa bine și ca un plus la o ținută mai elegantă.

Tenisii galbeni si aurii cu fermoar Lgm sunt pantofi de dama cu stil sportiv, destinati folosirii de zi cu zi pe tot parcursul anului. Pantofii confortabili de dama sunt confectionati din material textil. În interior există o inserție făcută dintr-o pătură de pantofi. Talpa din cauciuc are o banda de rulare pentru a preveni alunecarea.

Tenisii de dama aurii sunt confectionati din material textil. Au un fermoar pe lateral care ușurează încălțarea pantofului. Adidașii strălucesc în auriu, ceea ce îi face să însuflețeze orice ținută. Talpa este alba, 2 centimetri. Pantofii se vor dovedi în sezonul de primăvară și toamnă. Branțul este realizat dintr-o pătură de pantofi.

Adidașii Lgm cu fermoar galben și auriu sunt pantofi sport originali pentru femei pentru tot anul. Modelul de pantofi prezentat este realizat din material textil de înaltă calitate. Au o talpă de cauciuc cu o bandă de rulare care conferă stabilitate și un contor moale pentru călcâi. În interior există un branț și izolație realizată dintr-o pătură de pantofi.

Adidașii Yellow Gold Lgm cu fermoar sunt pantofi casual pentru toate anotimpurile pentru femeile care preferă un stil de viață sportiv. Sunt realizate din material textil de înaltă calitate. Au un contor moale încorporat pentru călcâi și o talpă de cauciuc cu banda de rulare care asigură stabilitate. În interior există o inserție făcută dintr-o pătură de pantofi.

  • Material branț: alte
  • sex: Încălțăminte de damă
  • Caracteristici suplimentare: lipsa
  • Model dominant: fără model
  • Nasul: Rundă
  • Material exterior: Țesătură
  • Culoare: de aur
  • Înălţime: înalt
  • Închideți: pe lacăt
  • Material unic: gumă
  • Înălțimea călcâiului / platformei: 2.0

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|