Pantofi sport din piele Ren But 3303 gri

36,29 EUR
20% mai ieftin
45,37EUR

Ren Dar pantofii sport din piele 3303 sunt pantofi unici și moderni pentru fete. Sunt disponibile în mai multe culori, inclusiv gri, ceea ce le permite să se potrivească perfect cu gustul și stilul fiecărei domnișoare. Producătorii folosesc piele naturală, care garantează nu doar un aspect atractiv, ci și durabilitatea pielii - perfectă pentru copiii aflati în permanență în mișcare.

O trăsătură caracteristică a acestui model este tehnologia unică de rafinare cu ioni de argint AG+, care împiedică dezvoltarea microorganismelor în încălțăminte. Datorită acestui lucru, copilul dumneavoastră se poate bucura de libertatea de mișcare fără riscul de apariție a mirosurilor neplăcute.

Pantofii sport Ren, dar 3303 au fost proiectați pentru confort - au șireturi care permit o potrivire perfectă pe picior, precum și un călcâi rigid care oferă suport adecvat. Inserția profilată și din piele garantează un confort suplimentar în timpul purtării.

Producătorul acestor pantofi geniali este renumita companie Ren But, cunoscută pentru crearea de încălțăminte de înaltă calitate pentru copii. Acești pantofi fac parte din categoria „Copii » Pentru copii » Pantofi și botine”. Nu au un erou anume, ceea ce le face universale și potrivite pentru diverse stiluri și preferințe. Încălțămintea are și marca „Healthy Foot”, care subliniază angajamentul mărcii de a promova dezvoltarea sănătoasă a picioarelor copiilor.

  • Tip clemă: Șireturi
  • sex: Fetițe
  • Informatii suplimentare: Semnul piciorului sănătos Insert profilat Branț din piele Contor rigid al călcâiului
  • Culoare: gri
  • Material: Piele naturala
  • Caracter: lipsa

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|