Pantofi formali pentru bărbați Nikopol 208 negri negru

Produs indisponibil ;(

Mocasini pentru bărbați ai renumitului și reputat brand polonez NIKOPOL într-o combinație foarte frumoasă de nuanțe de maro și bej.


Modelul prezentat a fost fabricat în Polonia în conformitate cu standarde de calitate foarte stricte impuse de producătorul de pantofi NIKOPOL. Produsele acestei mărci sunt caracterizate în primul rând de o calitate foarte înaltă a manoperei și a materialelor utilizate în timpul producției. Aproape întotdeauna, pantofii NIKOPOL sunt superiori celor ale unor mărci europene mai cunoscute și renumite.

Partea superioară a încălțămintei prezentate este din piele naturală granulată, foarte moale și perforată pentru un efect frumos. Pantofii sunt dantelati, ceea ce le subliniaza aspectul clasic si este confectionat cu grija. Se caracterizează printr-o durabilitate ridicată și o talpă flexibilă, ușoară, antiderapantă, realizată din material sintetic de înaltă calitate.


Pantofii pentru bărbați de la NIKOPOL sunt minunați pentru utilizarea de zi cu zi, atât în ​​zilele puțin mai calde, cât și pentru serviciu, întâlniri de afaceri importante sau pur și simplu pentru utilizarea de zi cu zi. Foarte confortabil și la modă.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a avut succes. Vă recomand.