Cizme și pantofi pentru fete argintii Ren But 3237 gri

Produs indisponibil ;(

Cizme și încălțăminte pentru fete argintiu Ren But 3237 rose
Cizme din piele naturala, fixat cu fermoar, legat suplimentar, toc rigid. Căptușeala și branțul sunt realizate din piele naturală, profilate anatomic la piciorul copilului. Talpă din cauciuc termic, antiderapant. Datorită acestei structuri, Ren-But 3237 este sănătos, confortabil și durabil.
Încălțăminte Ren Un pantof rafinat cu Silver Ions AG + este o tehnologie unică. Ionii de argint previn dezvoltarea microorganismelor. Un pantof conceput pentru copiii noștri!

Încălțăminte pentru fete adresată celor mai tineri utilizatori nu numai că ar trebui să fie confortabile și să aibă un efect sănătos asupra picioarelor în curs de dezvoltare, ci să aibă și un aspect estetic, adaptându-se universal la diferite stiluri.

Cerințe similare sunt îndeplinite de cizmele prezentate pentru copii Ren But, ale căror design și culori par să se potrivească diferitelor gusturi vestimentare.

Trebuie subliniat faptul că pantofii înalți sunt din piele naturală, ceea ce asigură o ventilație optimă a picioarelor copiilor. Designul încălțămintei ținând cont de prezența șireturilor și a unui toc rigid pentru toc asigură efectul benefic al utilizării pantofilor pentru dezvoltarea piciorului - stabilizarea corectă a piciorului este o problemă cheie în raport cu pantofii pentru copii, precum și amortizare optimă.

Fiabilitatea încălțămintei Ren But face posibilă utilizarea ei pentru o lungă perioadă de timp, motiv pentru care o investiție similară pare să fie benefică, mai ales ținând cont de utilitatea, estetica și calitatea încălțămintei pentru copii prezentate.

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|