Pantofi negri bărbați Big Star174073 roșu albastru alb

Produs indisponibil ;(

Cel mai bun și universal model de încălțăminte pentru fiecare tip căruia îi pasă de aspectul său sunt pantofii eleganti din piele. Au o croiala foarte interesanta – combinatia de pantofi bleumarin cu talpa maro si sireturi da un efect surprinzator, si in acelasi timp este o combinatie foarte la moda care se potriveste multor stiluri.


Pantofii din piele sunt confectionati in intregime din piele naturala – inclusiv insertul, care ofera confort piciorului si iti permite sa pastrezi un nivel ridicat de igiena. Talpa este din material sintetic, este foarte flexibila si iese frumos in evidenta pe fundalul de piele bleumarin, mata cu usoare perforatii.


Acești pantofi din piele arată extrem de stilați - vor merge bine atât cu blugi și un pulover, cât și cu pantaloni eleganti de costum și o jachetă în culoarea și stilul potrivit. Cu siguranta, pantofii Big-Star sunt ceva pe care fiecare tip ar trebui sa aiba in garderoba lui, pentru ca datorita lor va arata si mai masculin si mai elegant, si se va simti grozav.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: roșu albastru alb

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a fost expediere reușită, eficientă și rapidă, bun contact, bunuri conforme cu descrierea. Aș recomanda cu tărie.