Pantofi barbatesti TUR 309 maro

Produs indisponibil ;(

Pantofii pentru bărbați Tur sunt soluția perfectă pentru bărbații care prețuiesc eleganța în fiecare zi. Modelul 309 este un răspuns la nevoia tot mai mare a bărbaților pentru care eleganța joacă un rol important în viața lor.


Acești pantofi înalți sunt confecționați din piele naturală, precum și un branț confortabil. Este extrem de moale și plăcut, datorită căruia asigură un confort ridicat de utilizare. Acești pantofi sunt într-adevăr din sută la sută din piele.


Acești pantofi sunt șireți. Este maro si bej, fiind astfel o combinatie frumoasa si universala. Cele mai importante caracteristici ale acestor pantofi sunt aspectul elegant, finisajul precis, prețul atractiv, calitatea înaltă a materialelor folosite, pasiunea vizibilă în crearea și confortul extraordinar.


Acești pantofi Tur se vor dovedi în orice situație - în viața de zi cu zi, la serviciu, precum și la o întâlnire, petrecere elegantă sau nuntă. Fiecare bărbat se va simți încrezător, elegant și foarte confortabil în același timp. La astfel de pantofi, există adesea presiune asupra picioarelor - dar la acești pantofi nu există o astfel de opțiune.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: Maro

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|