Pantofi sport barbati Krisbut 4113 negri negru

Produs indisponibil ;(

În zilele noastre, sportul și toate formele sale sunt foarte la modă. Magazinele sunt pline cu tot felul de echipamente sportive, haine și încălțăminte adecvată. Acest lucru este justificat, deoarece pentru a-ți începe aventura cu sportul, trebuie să te pregătești.


Daca vrem sa avem ca pantofii in care urmam sa practicam un anumit sport sa fie potriviti, recomand sa cumparam pantofi Krisbut. Este încălțăminte sport concepută pentru bărbați în negru cu inserții gri. Sunt legate cu șireturi, ceea ce permite strângerea fermă a pantofului. Au si o suprafata speciala, antiderapanta care, pe langa faptul ca protejeaza impotriva unei eventuale caderi, absoarbe perfect fiecare pas si nu incordeaza articulatiile, lucru foarte important, de exemplu, la alergare.


Pantofii barbatesti sunt confectionati in intregime din piele naturala, ceea ce permite pielii sa respire. Acest lucru este extrem de important în sport, deoarece tot corpul transpiră și nu vrem să ni se ardă picioarele. Superb de confortabil, cu o căptușeală interesantă. Pantofii sport sunt potriviti pentru orice ocazie.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: gri negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Livrare expres, expediat imediat. Întregul lucru este specific și bine. Totul așa cum este descris în licitație. Vânzător profesionist, de încredere, onest și de încredere! Produs de primă clasă, pantofi de calitate superioară, super confortabili! Cumpărături grozave și de succes. Vă recomand!