Pantofi sport barbati Pilpol C058 multicolor gri

Produs indisponibil ;(

Special pentru bărbații care prețuiesc eleganța sportivă și confortul, a fost creat modelul C058, de la cunoscuta companie Pilpol. Pantofii barbatesti sunt confectionati din piele naturala. Este extrem de ușor de curățat, ceea ce este important pentru bărbații ocupați. Îngrijirea pantofilor nu poate dura prea mult timp bărbaților. Nuanța lor gri contribuie și la faptul că murdăria nu este vizibilă pe ele.


Modelul C058 este legat cu sireturi, intr-o culoare asemanatoare cu structura pantofului. Acest lucru vă va permite să ajustați pantofii pentru fiecare picior masculin în mod individual. În timpul plimbărilor, ieșirile cu prietenii în oraș, practicarea sporturilor ușoare - pantofii sport vor sta bine pe picior și îi va împiedica să cadă. Pantofii au talpa de cauciuc alb care amortizeaza piciorul pe teren neuniform si ii asigura confortul in timpul utilizarii.


Pantofii sport nu determină transpirația picioarelor în interiorul pantofului, datorită utilizării pielii naturale în producția lor. Datorită acestui fapt, fiecare domn se va simți proaspăt după ce se descalță.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: culoare diferită gri

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|