Pantofi sport barbati Riko 710 negri roșu negru

Produs indisponibil ;(

Pantofii pentru bărbați aparțin celui mai clasic canon al modei pentru bărbați și, în același timp, sunt cei mai universali. Pantofi de bărbați buni și tonifiați, se potrivesc aproape oricărei ținute și pentru orice ocazie.


Pantofii pentru bărbați de la renumita companie poloneză RIKO, design 710, sunt pantofi care îndeplinesc pe deplin ipotezele de mai sus.


Partea superioară a pantofului este realizată din piele naturală, datorită căreia pantofii au un caracter elegant, dar și ușor sportiv. Sunt extrem de plăcute de utilizat. Pielea naturală se adaptează piciorului și vă permite să respirați în același timp. Branțul pantofului este, de asemenea, din piele.


Talpa pantofului este fabricată din cauciuc de înaltă calitate, care oferă flexibilitate și durabilitate adecvate. Pantofii sunt clasici - dantelați. Ochelele pentru șireturi sunt distanțate optim, ceea ce asigură o prindere sigură a pantofului pe picior.


Pantoful este clasic - negru. Talpa cenușie refractă ușor culorile, dar se face în beneficiul efectului general. Pantofii sunt universali.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: roșu gri negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|