Pantofi sport barbati Riko 502 negri negru

Produs indisponibil ;(

Pantofii barbatesti Riko 502 au o valoare de utilitate mare, care este completata de multe alte avantaje. Pantofii extrem de solidi si rezistenti au fost produsi de renumita companie poloneza Riko, care se preocupa de calitatea inalta a pantofilor pe care ii prezinta, atat din punct de vedere al functionalitatii cat si al aspectului corespunzator.


Pantofii Riko 502 sunt foarte rezistenti la factorii externi, datorita carora sunt perfecti chiar si pentru o perioada indelungata de utilizare. Îngrijirea și îngrijirea corespunzătoare pentru încălțămintea Riko 502 vă permite să le folosiți liber timp de mai multe sezoane, fără teama de deteriorare neașteptată sau uzură vizibilă. Incaltamintea Riko 502 este si ea extrem de confortabila, datorita caruia, pe langa valorile de amortizare, este capabila sa ofere si un confort adecvat de utilizare.


Încălțămintea Riko 502 este confecționată din piele naturală neagră. Numeroase cusături de fir alb și tunsoare pe călcâi și fețe completează stilul strict utilitar, destinat activității frecvente.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a avut succes. Vă recomand.