Pantofi sport barbati Riko 683 negri roșu negru

Produs indisponibil ;(

Pantofii sport Riko sunt confectionati in intregime din piele naturala, ceea ce le garanteaza o durabilitate incredibila si o soliditate de lunga durata. Acești pantofi au o parte superioară atractivă, care este plăcută în special bărbaților cărora le pasă imaginea lor. Pantofii sport de acest tip nu sunt disponibili la cel mai mare preț, așa că merită să le acordați atenție. Se caracterizează prin eleganță, estetică și funcționalitate sportivă în același timp. Sunt perfecte pentru a duce un stil de viață activ, care devine din ce în ce mai popular în rândul bărbaților.


Pantofii pentru bărbați Riko sunt în primul rând un confort foarte ridicat și un confort deplin de utilizare. Este o combinație de modernitate cu stil și o formă sportivă. Acesti pantofi sunt foarte usori, asa ca nu ar trebui sa puna probleme in domeniu. Avantajul lor important este că țin departe vântul, ploaia, noroiul și zăpada. În plus, au o talpă antiderapantă care este flexibilă și oferă utilizatorilor siguranță deplină. Merită să cheltuiești bani pe ele.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: roșu negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Ne pare rău că postez un comentariu atât de târziu, dar mai bine târziu decât niciodată. Desigur, comentariul este pozitiv !!! Încălțăminte super confortabilă, ușoară și eficientă, atrage atenția. Tranzacția a fost reușită, livrare rapidă. Recomand acest ALLEGROWICZA !!!