Pantofi sport negri Riko 695 roșu negru

Produs indisponibil ;(

Pantofi barbatesti foarte originali, confectionati din materiale de foarte buna calitate. Sunt confectionate din piele 100% naturala. Modelul combină elementele clasicului cu un stil modern. Culoarea neagră a fost ruptă cu cusăturile roșii ale tălpii, ceea ce conferă pantofilor un caracter unic.


Pantofii pot fi purtați atât pentru coafarea de zi cu zi, cât și pentru ocazii mai formale. Au fost concepute pentru bărbații care apreciază stilul individual și le place să iasă în evidență din mulțime. Partea superioară are o formă foarte interesantă, care este variată cu o dantelă foarte gustoasă. Pantofii, datorita culorii lor, sunt universali si vor fi o completare perfecta pentru orice tinuta.


Pantofii sunt foarte comozi si, datorita folosirii componentelor de cea mai inalta calitate, se potrivesc foarte bine pe picior. Forma lor subțire conferă siluetei un aspect atractiv. Sunt recomandate bărbaților de toate vârstele.


Pantofii sunt fabricați de renumita companie poloneză Riko. Produsele acestor companii se caracterizează prin design modern și calitate excelentă.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: roșu negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|