Papuci bărbați Befado negri 089m397 negru

Produs indisponibil ;(

Încălțămintea adecvată pentru casă este foarte importantă pentru picioarele noastre - în special pentru bărbați, așa că merită să alegeți produse practice și confortabile.


Oferta noastra include papuci barbatesti care vor fi alegerea perfecta pentru tine. Papucii noștri Befado oferă un confort adecvat, sunt și foarte sănătoși pentru picioare. Țesăturile folosite pentru producerea lor sunt de foarte bună calitate – branțul din bumbac va asigura o ventilație adecvată în interiorul pantofului, ceea ce va împiedica transpirația piciorului. În plus, bacteriile și ciupercile nu vor crește în pantof.


Slapii flip-flops au o talpa antiderapanta foarte flexibila - este fabricata din termo-cauciuc si va impiedica complet alunecarea. Au certificat de „picior sănătos” – poți fi, așadar, sigur că îți garantează confort și comoditate, precum și siguranță. De asemenea, merită adăugat că papucii Befado nu provoacă abraziuni. Sunt alegerea perfecta nu doar prin casa, ci si in curte – iar modelul clasic si culoarea inchisa fac papucii sa arate extrem de la moda.

  • Model dominant: fără model
  • Material branț: alte
  • Material exterior: Țesătură
  • Culoare: negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|