Papuci pentru fete "Befado 251x071 gold"

59,00 zł

Detalii

Papuci pentru fete "Befado 251x071 gold"

Pantofii noștri befado sunt fabricați din materiale de cea mai bună calitate și vă vor oferi copilului confortul adecvat - sunt potrivite pentru mersul pe jos în casă, precum și pentru școală și curte. Ele sunt, de asemenea, potrivite pentru toate activitățile sportive.


O talpă anti-alunecare specială din cauciuc termic asigură o siguranță adecvată, iar fixarea prin Velcro va asigura că copilul nu va avea probleme cu legarea încălțămintei, în plus, este o opțiune mai sigură decât șireturile - reduce riscul de poticnire și accidente. Bumbacul de bună calitate, din care este cusut pantoful, asigură o ventilație adecvată în interior și un branț bine profilat se adaptează perfect la picior și previne abraziunea.


Încălțămintea adecvată pentru copii oferă copilului nu numai confort și comoditate în timpul jocului sau în timpul alergării, ci și garantează siguranța la școală, în casă sau în curte. Papucii de la befado sunt disponibili în multe modele și culori la modă, toate la un preț foarte rezonabil.

producător: Befado
Categorii conexe: Pantofi pentru copii
Papuci pentru copii
Papuci pentru copii Befado
chestie: pânză
erou: lipsă
Informații suplimentare: Raliu călcat , Inserție profilate , Semn de picior sănătos
marca: ghete Befado
culoare: galben, auriu , alb
Tipul de fixare: Tragerea cauciucului
sex: fete

comentarii:

Vă mulțumim pentru adăugarea unui comentariu.

15 Septembrie 2017 | ma..._B
18 Iulie 2017 | Am...na
18 Iunie 2017 | Ka...ka
Marci populare din categorie papuci pentru copii