Fabricat din piele ecologică Pe post

Pantofii de moda din piele ecologica pe un post delicat sunt un adevarat hit al ultimilor ani! Ecologia pielii este un simbol al luptei pentru drepturile animalelor, ceea ce face ca femeile să le poarte și mai feminine și frumoase!

Pantofi din piele organică

Piele ecologică, din care se fabrică aceste modele fantastice de încălțăminte, poate lua diferite texturi și culori. La atingere este foarte asemănător cu pielea naturală, dar este mai ieftin și mai ușor de obținut. Pantofii elegant din piele de căprioară adaugă farmecul oricărei stiluri, "politicos" și ridicându-i valoarea.

Bocanci din piele

Boots din piele ecologică pe un post de lumină prelungește picioarele optic și se ridică cu câțiva centimetri, dar nu provoacă obosirea picioarelor. Legăturile sau cataramele frumoase le dau farmec, iar o lungime bine aleasă le permite să fie purtate în orice moment al anului.

Pompele curea pe post în culori diferite este un plus elegant pentru costume, mini, rochii elegante sau fuste creion, dar și pantaloni. Ele sporesc foarte mult caracterul stilului liber, oferindu-i o atingere ușor elegantă.