Piele Wedge

Koturny este o invenție care vă permite să vă simțiți încrezători, stabili și ... înalți! O astfel de încălțăminte, atât în iarnă, cât și în vară, este o completare perfectă pentru tinuta oricărei femei cu o înălțime mică, dornică să adauge câțiva centimetri.

Sandale cu picior

Atunci când alegeți sandale pantaloni, merită să acordați atenție nu doar tăieturii, înălțimii tocului, dar și materialului din care au fost făcute. Pielea naturală nu clătește picioarele, nu produce amprente digitale și este moale și, prin urmare, încălțămintea este confortabilă.

Pantofi pentru pantofi

Boots din piele naturala pe pini este o idee buna pentru iarna, cand dorim sa simtim feminin si frumos si in acelasi timp stabil chiar si pe teren alunecos. Încălțămintea din piele naturală sau din piele de căprioară este perfectă pentru o haină de lână și pentru o pantaloni scurți sau o fustă de creion.

Alegerea tocurilor nu este doar o chestiune de modă. După cum se dovedește, acestea sunt unele dintre cele mai confortabile pantofi care adaugă centimetri. Mulțumită acestora, vă puteți simți mai bine și mai bine - fără riscul de a avea picioare obosite.