American Club Sandale sport americane 1617 pentru tineret roșu negru

Produs indisponibil ;(

Încălțămintea renumitului brand American Club se caracterizează printr-o combinație perfectă de funcționalitate și estetică. Sandalele sport pentru tineret arată grozav, oferind în același timp confort ridicat la utilizare. Sunt usoare, confortabile, le poti purta multe ore fara teama de abraziuni sau bataturi.


Talpa pantofului este solidă și protejează bine împotriva contactului direct cu solul, făcând piciorul în siguranță - dar în același timp nu-i restrânge libertatea. Un avantaj fără îndoială este branțul din piele folosit de producător, care este moale și plăcut la atingere și oferă, de asemenea, o ventilație adecvată, împiedicând picioarele să transpire.


Sandalele sunt echipate cu o clemă practică care le permite să fie îmbrăcate și scoase rapid - acest avantaj va fi apreciat de utilizatorii care planifică un sejur la mare.


Stratul superior al pantofului este realizat dintr-un material moale, dar durabil, care își păstrează aspectul original pentru o lungă perioadă de timp. Este placut la atingere si nu provoaca abraziuni.


Pantofii au un stil modern, sport, iar datorita culorilor folosite - o combinatie de gri si rosu - sunt si foarte originali.

  • Model dominant: fără model
  • Material exterior: Țesătură
  • Material branț: Piele naturala
  • Culoare: roșu negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|