Sandale băieți American Club DR04 / 20 albastru marin verde

14,14 EUR
19% mai ieftin
17,67EUR

Sandalele pentru baieti American Club DR04/20 prezinta o combinatie perfecta de functionalitate, confort si design modern, satisfacand nevoile copiilor activi. Realizate dintr-un material sintetic inovator, rezistent la uzura, aceste sandale sunt o garantie a durabilitatii, chiar si in timpul jocului cel mai intens.

Oferind protecție și susținere picioarelor tinere, modelul DR04/20 se caracterizează printr-o față închisă care previne eficient alunecarea piciorului, care este un element cheie atunci când se joacă în aer liber. Datorită velcroului rezistent, sandalele sunt ușor de pus și se potrivesc perfect picioarelor mici, ceea ce mărește siguranța și confortul de utilizare.

Brantul pentru incaltaminte a fost proiectat in asa fel incat sa asigure pozitionarea corecta a piciorului, sprijinind dezvoltarea sanatoasa a copilului. Talpa flexibilă, dar solidă din termo-cauciuc, nu numai că izolează piciorul de sol, dar permite și libertatea de mișcare, astfel încât copiii să poată alerga, să sară și să exploreze lumea fără restricții.

Designul sandalelor American Club DR04/20 este la fel de bine gândit ca și specificațiile lor tehnice. Culorile bleumarin și verde, combinate cu designul modern, fac ca aceste încălțăminte să se potrivească cu ușurință gusturilor tinerilor creatori de tendințe, adăugându-le stil în zilele calde.

Produse pentru băieții care apreciază confortul, stilul și un stil de viață activ, sandalele DR04/20 de la renumitul brand American Club sunt alegerea perfectă pentru sezonul estival. Indiferent dacă este o zi la locul de joacă sau o excursie în familie, aceste sandale pentru băieți vor oferi confort, siguranță și un aspect grozav.

  • Caracter: lipsa
  • Codul producătorului: BM84280
  • Culoare: Marina verde
  • Material: Piele artificiala
  • sex: Baietii
  • Tip clemă: Velcro

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|