American Club Sandale bărbați americane 1626 negre și gri multicolor negru

Produs indisponibil ;(

Sandalele American Club 1626 sunt o combinație de funcționalitate, stil sportiv, manoperă de înaltă calitate și soluții estetice. Datorita culorilor negru si gri, pantofii se potrivesc perfect cu orice tip de styling si sunt incaltaminte extrem de universala. Se vor dovedi în timpul purtării de zi cu zi, în special în zilele caniculare, precum și în timpul plimbărilor lungi.


Încălțămintea este fabricată din materiale sintetice de înaltă calitate pentru a asigura cel mai lung timp de utilizare posibil, durabilitate și estetică ridicată. În plus, caracterul este dat de utilizarea celui mai recent design, care este delicat și original în același timp. Închiderea confortabilă cu velcro permite cea mai bună reglare a pantofului și potrivirea acestuia la picior pentru a asigura un confort deplin.


Sandalele American Club 1626 din interior sunt căptușite cu o inserție din piele naturală, care se adaptează anatomic piciorului, prevenind transpirația excesivă, bataturile și frecările și garantează un confort ridicat de utilizare chiar și după multe ore de purtare a pantofilor.

  • Model dominant: fără model
  • Material exterior: Țesătură
  • Material branț: Piele naturala
  • Culoare: culoare diferită gri negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|