Sandale bărbați B.one 022 bej maro negru

Produs indisponibil ;(

Pantofii din piele sunt unul dintre cele mai confortabile tipuri de încălțăminte. Același lucru este valabil și pentru sandalele din piele.


Pantofi din piele B. One model 15-10-022, acestea sunt sandale realizate cu cea mai mare grija pentru detalii. În primul rând, îndeplinesc principalele cerințe pentru sandale, adică nu există material inutil pe ele. Curelele de prindere sunt singurul lucru care ne acoperă piciorul, așa că nu mai pot exista pantofi aeriși pentru vară. Aceste sandale sunt pantofi din piele care ii vor satisface pe cei mai pretentiosi.


Sandalele au fața din piele și branț. Datorită acestui fapt, sandala este extrem de confortabilă și durabilă. Culorile interesante, care sunt rezultatul unei combinații de nuanțe de bej, maro și negru, sunt extrem de universale.


Talpa din cauciuc rezistent vă permite să mergeți în aer liber. Grosimea tălpii protejează perfect împotriva terenului neuniform, a pietrelor și a altor obstacole.


Elementele de prindere confortabile Velcro pe gleznă și pe mijlocul piciorului asigură o potrivire foarte bună a sandalei la picior.

  • Model dominant: fără model
  • Material exterior: Piele naturala
  • Material branț: Piele naturala
  • Culoare: maro, bej negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|