Sandale pentru bărbați cu Velcro Riko 411 negru verde

Produs indisponibil ;(

Sandalele pentru bărbați ale renumitei companii poloneze Riko sunt încălțăminte solidă și confortabilă destinată purtării în primăvară și vară. Ușor, realizat cu atenție la cel mai mic detaliu, arată minunat și oferă confort maxim indiferent de condiții.


Pantofii Riko se disting mai ales prin calitate. Sunt realizate integral din piele naturala. Este extrem de important în cazul încălțămintei pentru sezonul de primăvară și vară, deoarece pielea nu transpiră picioarele și o împiedică să alunece. În plus, pantofii din piele sunt rezistenți la deteriorare și servesc cu succes mai multe sezoane. Sandalele pentru bărbați Riko sunt echipate cu o talpă groasă care izolează perfect de sol și protejează împotriva denivelărilor acestuia. Inserția de pernă este realizată în întregime din piele - aceasta ne oferă un confort excepțional. Pantofii sunt usor de incaltat si extrem de placuti de purtat.


Un avantaj suplimentar al sandalelor este croiala lor modernă, sportivă. Acestea arată grozav cu majoritatea ținutelor. Sunt îngrijite, deschise, în culori închise - se vor potrivi fiecărui bărbat.

  • Model dominant: fără model
  • Material exterior: Piele naturala
  • Material branț: Piele naturala
  • Culoare: verde negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|