American Club Sandale sport pentru bărbați americane 1287 negre negru

Produs indisponibil ;(

Sandalele sportive American Club sunt încălțăminte bărbătească de înaltă clasă concepută pentru a fi purtată primăvara și vara. Fabricate solid, oferă piciorului un confort deplin, în timp ce arată frumos în același timp.


Principalul avantaj al sandalelor American Club este calitatea manoperei. Fabricate cu atentie la detalii, sunt durabile si rezistente la deteriorare. Stratul superior al pantofului este realizat din material textil de înaltă calitate, care nu se freacă sau crapă - își păstrează aspectul original pentru o lungă perioadă de timp și este plăcut la atingere, astfel încât nu provoacă abraziuni pielii.


Pantofii sunt echipati cu o talpa groasa care garanteaza confort piciorului, chiar si atunci cand mergi pe un teren denivelat, neplacut. În plus, închiderea convenabilă vă permite să puneți și să scoateți rapid pantofii, ceea ce face ca sandalele să fie foarte confortabile și practice. Avantajul sandalelor American Club este si brantul din piele – o garantie a unei ventilatii corespunzatoare chiar si la temperaturi ridicate.


Pantofii sport American Club au si un design original - o croiala moderna, sportiva in combinatie cu negrul clasic fac ca pantofii sa arate bine indiferent de ocazie.

  • Model dominant: fără model
  • Material branț: Piele naturala
  • Culoare: negru
  • Material exterior: piele artificiala

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a fost exemplară. Recomand acestui vanzator !!!!!!!!!