American Club Sandale sport americane 1287 gri pentru bărbați negru

Produs indisponibil ;(

Sandalele sport pentru bărbați de la renumitul producător American Club sunt încălțăminte de vară de înaltă clasă destinate utilizării zilnice: confortabile și solid realizate, vor asigura un confort ridicat și vor fi foarte rezistente.


Pantofii American Club îndeplinesc toate cele mai importante criterii pentru încălțămintea sport. Au o talpă solidă care protejează împotriva contactului cu terenul neuniform. Întregul pantof este realizat din material textil de înaltă calitate, plăcut la atingere și nu dăunează pielii: abraziuni sau vezicule. Un avantaj suplimentar al sandalelor este și un branț din piele - moale și bine ventilat, previne transpirația piciorului și nu îl face să alunece.


Sandalele se pastreaza in culori practice. Gri închis nu se va murdari rapid și va merge bine cu majoritatea hainelor. Stilul modern, sportiv face ca pantofii să arate bine și vor fi o completare interesantă pentru majoritatea ținutelor. Vor fi folosite cu succes nu numai în timpul plimbărilor mai lungi, ci și zilnic - purtate la cumpărături sau la întâlnirea cu prietenii.

  • Model dominant: fără model
  • Material branț: Piele naturala
  • Culoare: gri negru
  • Material exterior: piele artificiala

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Toate ok