Pantofi de trekking pentru bărbați cu membrană Krisbut 6085 galben negru

Produs indisponibil ;(

Drumețiile intensive, fie că sunt la munte, fie pe terenuri mai puțin solicitante, necesită încălțăminte adecvată. Pantofii de trekking sunt astfel de încălțăminte.


Pantofii KRISBUT, model 6085, sunt pantofi de trekking pentru barbati care vor satisface cerintele chiar si ale celor mai mari mergatori.



Pantofii KRISBUT sunt pantofi solidi de producție poloneză. Partea superioară a pantofului este realizată 100% din piele naturală. Acest material se caracterizează prin confort ridicat de utilizare și durabilitate. Pielea naturală permite piciorului să respire și, în același timp, este foarte rezistentă la tăieturi și abraziuni. Respirația piciorului este susținută de utilizarea membranei XTEX, care, împreună cu izolația, formează interiorul pantofului.


Talpa este realizată din cauciuc și cauciuc de înaltă calitate. Are un protector destul de mare, ceea ce facilitează mersul pe pământ înzăpezit.


Pantoful este siret astfel incat sa ramana ferm pe picior. Ghidajele sunt amplasate dens.


Culorile pantofului au fost realizate datorită combinației de nuanțe de negru și maro.

  • Material exterior: Piele naturala
  • Material branț: alte
  • Model dominant: fără model
  • Caracteristici suplimentare: lipsa
  • Culoare: galben, auriu negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Livrare expres, expediat imediat. Întregul lucru este specific și bine. Totul așa cum este descris în licitație. Vânzător profesionist, de încredere, onest și de încredere! Produs de primă clasă, pantofi de calitate superioară, super confortabili! Cumpărături grozave și de succes. Vă recomand!