Încălțăminte potrivită pentru o varietate de excursii de drumeții sunt sandale și drumeții, precum și modele sportive. Calitatea înaltă a manoperei lor vă permite să parcurgeți mulți kilometri fără teama de a vă deteriora picioarele.

Siguranță și comoditate

Stilurile propuse au întăriri suplimentare pe tocuri și degetele de la picioare, datorită cărora toate abraziunile și umflăturile accidentale nu se vor teme. Tălpile cu aderență excelentă la o anumită suprafață vor face ca fiecare plimbare să fie și mai confortabilă.

Design unic

În această varietate de pantofi, șireturile și Velcro sunt în primul rând - permite o potrivire perfectă la forma picioarelor și, astfel, fiecare pereche se va comporta bine în diferite condiții de turism pe larg înțeles. Drumețiile pe trasee montane și mersul pe jos prin pădure vor deveni o activitate preferată, iar pantofii sunt un cadru perfect care poate fi ajustat cu ușurință. Bogăția culorilor și a modelelor permite selectarea individuală a versiunilor clasice și complet moderne, care conțin cele mai noi tendințe și accesorii originale.