Fabricat din piele de cereale

Încălțămintea din piele de cereale este caracterizată de o rezistență mai mare la umiditate și diverse tipuri de murdărie. Suprafața netedă este obținută prin acoperirea pielii cu un strat de ceară, poate fi mată sau strălucitoare.

În magazinul nostru veți găsi pantofi din piele de cereale pentru fiecare sezon. Oferim pantofi sport, cizme, pompe, balerine. Încălțămintea este disponibilă în multe modele și culori, astfel încât să puteți găsi cu ușurință pantofii de care aveți nevoie. Oferim pantofi din piele de cereale de la branduri precum Nike, Caterpillar, Dr Martens, Timberland, Espinto și Badura.

Ne concentrăm atenția asupra calității, încălțămintea noastră este făcută cu mare grijă, oferim produse selectate, astfel încât să putem satisface așteptările chiar și celor mai exigenți clienți, dacă este necesar, putem oferi sfaturi.

Cum să aibă grijă de încălțămintea din piele pentru cereale?

Înainte de a începe orice îngrijire a pielii, pantofii din piele de cereale trebuie să fie bine uscați, de preferință în prealabil pentru a le umple cu regulile. Este important ca acestea să se usuce încet, nu se recomandă utilizarea uscătoarelor etc. După curățarea și uscarea completă a încălțămintei este suficient să se aplice pasta corespunzătoare.